Post:Dua Lipa Album

From Algorithm Wiki
Jump to navigation Jump to search

Ze beschreef het als een leerproces en werd langzaam zelfverzekerd samen met haar songwriting. Naarmate Lipa meer schreef, ontwikkelde ze een vaardigheid voor songwriting wat haar leidde tot het schrijven van liedjes over situaties die met haar of haar maten te maken hadden. In 2015 maakte Lipa 4 reizen naar Los Angeles om liedjes te schrijven; ze verkreeg een palmboomtatoeage op haar linkerelleboog ter herinnering aan haar eerste maand dat ze daar liedjes schreef. Na het beëindigen van school, nam Lipa een niche 12 maanden om een leidinggevende te vinden terwijl ze werkte in een restaurant. Ze werd beïnvloed door de ontdekking van Justin Bieber op YouTube, die haar inspireerde om dezelfde weg in te slaan als hij. Lipa begon covers van nummers als "If I Ain't Got You" van Alicia Keys en "Beautiful" van Christina Aguilera op YouTube te zetten.








Ze begon met zingen toen ze vijf jaar oud was en schreef haar eerste nummer over hoe ze op haar moeder wilde lijken toen ze ouder was. Lipa speelde cello op school en deed ook auditie voor het koor van haar school, maar werd afgewezen nadat ze te horen kreeg dat ze niet kon zingen. Terwijl ze tijdens haar tienerjaren in Kosovo woonde, groeide Lipa's ambitie om een muziekcarrière te beginnen.

Tendances De La Semaine


Lipa schreef een nummer normaal gesproken in één dag, vaak binnen twee tot een paar uur. https://www.ted.com/profiles/29606251 ging vaak naar studioklassen met een idee in gedachten en begon te schrijven, waarbij ze zich langzaam realiseerde hoe de tekst relevant was in haar leven. Songtekst vertalen die ze meenam naar de studio om er een liedje over te schrijven, mits de notitie haar in de tussentijd nog steeds aanging. Naarmate ze meer om het verhaal gaf, verzon Lipa melodieën die bij haar teksten pasten en vaak veranderde ze de melodie zodat ze alle woorden in het verhaal kon krijgen die ze nodig had. "No Goodbyes" was een persoonlijk nummer voor Lipa om te schrijven; ze beschreef het als het moeilijkste nummer voor haar om op te schrijven op het album. Bij het schrijven ervan liep ze vooruit op de langere termijn, omdat ze rouwde om een relatie waarin ze niettemin zat, maar hoopte op een van de beste.





  • Lipa promootte het album met optredens op een aantal award reveals, tv-toepassingen en festivals.




  • Getrokken in een verboden liefdesrelatie, vindt Winston de moed om zich aan te sluiten bij een geheime revolutionaire groep genaamd The Brotherhood, gewijd aan de vernietiging van de Partij.




  • Het album werd voltooid in 2017 en werd opgenomen tussen Londen, Los Angeles, Toronto en New York.